Nu är den med...

För er som inte får hem söderort så regelbundet så finns artikeln att läsa på deras hemsida.

http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/soderort_b.html Sidorna 22-23

7 kommentarer:

  1. ...och det ser jättebra ut! / Nick (Alex)

    SvaraRadera
  2. Sandra, grattis! Vilken artikel! Tack så mycket för de härliga, doftande, appetising matupplevelser som våra barn får tack vare dig! Jätteimponerande! Stort tack! Elena (Alex)

    SvaraRadera
  3. Himla trevlig artikel må jag säga, kul! Och nog är vi allt bortskämda på Årstaligan med denna ynnest att ha egen kock som dessutom lagar all mad rykande färsk! :)

    /Richard (Ella)

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att den här sidan finns - och ännu roligare att barnen på Årstaligan får ha dig där och få så bra mat!

    Jag har också barn på dagis i Årsta men utan en sådan tillgång som dig, och tyvärr också utan ett kök som det går att laga ordentlig mat i. På varenda möte tas frågor om maten upp men i princip kan man säga att inget händer, så som det allra oftast är gissar jag.

    Men nu har jag läst om dig och jag ska skicka din blogg vidare till andra föräldrar så det finns inspiration att fortsätta kämpa för våra barns mat.

    Tack Sandra! Och tack Årstaligans beslutsfattare.


    / Mamma MU

    SvaraRadera
  5. Mamma MU, ja det är synd att det inte är en standart att det ska finnas tillagningskök på varje förskola. Vi som har det har det bra. Fortsätt ligga på, kanske förstår dem alla positiva fördelar till slut. Hoppas du får vidare inspiration här. Mvh Sandra

    SvaraRadera
  6. Wow! Bra jobbat och fin artikel.

    Ses snart!

    Hälsn,
    John

    SvaraRadera
  7. Jättefin artikel och så fin reklam för dig Sandra och för vår fina förskola! Hoppas verkligen inte att du blir headhuntad nu över till någon annan förskola som vill ha en super-kock. Då får de snacka med mig och Ella först (och säkert Adam också :-D) :-D

    Jessica (Ella)

    SvaraRadera