Gräddkyckling med dragon

Idag åt vi dragonkyckling. Ni ska få orginalreceptet av mig, dock på jobbet så använde jag mig inte bara av grädde, utan även mjölk och vetemjöl.

Dragonkyckling   4 port
5 kycklingbröstfiléer, skurna i 1 cm tjocka skivor
2 msk olja
1 msk hackad fransk dragon
2½ dl grädde
1 msk citronsaft
salt och vitpeppar

Krydda kycklingen med peppar. Stek i olja i en het panna i 3-4 minuter. Rör ner dragon.
Häll över grädde och koka upp. Låt koka i ca 3 minuter eller tills såsen tjocknat något. Rör ner citronsaft. Smaka av med salt och peppar.

Till den vegetariska rätten (alla mina vegetarianer äter fisk och skaldjur) Så gjorde jag samma sås men använde mig av räkor istället. Inte quorn som jag skrivit i matsedeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar