lax i hummersås

Ibland när jag inte har så mycket att göra sitter jag och letar nya recept som verkar goda. Har hittat massa men idag tänkte jag prova lax i hummersås som jag hittade på tasteline.

Lax i hummersås   4 port

4 port lax
3 msk hummerfond
1 dl vatten
1 dl creme fraiche
1,5 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 msk röd stenbitsrom
1 msk dill, finhackad

1. sätt ugnen på 200 grader.

2. lägg laxen i en ugnsfast form. Koka ihop vatten, fond, creme fraiche, grädde och senap i en kastrull.
 
3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugnen tills fisken är klar, ca 30 minuter.
4. Strö dill och rom över laxen.

Var också tvungen att lägga upp en bild på vårt härliga salladsbord vi har idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar