Då flera av er ville ha recept så lägger jag upp den här.
Pannacotta 4 port
3 dl vispgrädde
0,5 dl strösocker
2 gelatinblad
Rivet skal av ½ lime
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, 5 min. Koka upp grädde, socker och limeskal.
Rör ner gelatinbladen. Sila och häll upp i portionsformar.
Står med fördel över natten men de flesta behöver nog minst ca 3 timmar på sig att stelna.
Hallontoppingen gjorde jag genom att koka ihop frusna hallon med lite socker och en kanelstång.
Och tack för allt gott NI delade med er av.
Pannacottan var smaskens! Den kommer vi laga hemma. Tack för receptet :-)
SvaraRadera/Ingrid (Todds mamma)
Pannacottan var smaskens! Den kommer vi laga hemma. Tack för receptet :-)
SvaraRadera/Ingrid (Todds mamma)