Knytis

Så kul att många av er gillade pannacottan jag hade med på knytisen idag.
Då flera av er ville ha recept så lägger jag upp den här.

Pannacotta 4 port

3 dl vispgrädde
0,5 dl strösocker
2 gelatinblad
Rivet skal av ½ lime

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, 5 min. Koka upp grädde, socker och limeskal.
Rör ner gelatinbladen. Sila och häll upp i portionsformar.
Står med fördel över natten men de flesta behöver nog minst ca 3 timmar på sig att stelna.

Hallontoppingen gjorde jag genom att koka ihop frusna hallon med lite socker och en kanelstång.


Och tack för allt gott NI delade med er av.

2 kommentarer:

  1. Pannacottan var smaskens! Den kommer vi laga hemma. Tack för receptet :-)

    /Ingrid (Todds mamma)

    SvaraRadera
  2. Pannacottan var smaskens! Den kommer vi laga hemma. Tack för receptet :-)

    /Ingrid (Todds mamma)

    SvaraRadera