Idag äter vi vegetariskt, det blev en gryta på tomatbas med bönor, linser, morötter, spenat och hericot verts.
Grönsaker, kokt majs, fetaost och keso som tillbehör.
Smakrik, vegetarisk, ekologisk och näringsriktig mat efterfrågas alltmer av hälso- och miljömedvetna konsumenter. Green n Lean presenterar den nya generationen vegetarisk (vegan) mat med unika näringsegenskaper och som tillmötesgår de hårdare kraven på ett hälsolivsmedel som passar alla konsumenter - inte bara vegetarianer. www.youtube.com/watch?v=MLLfaZvhqKs
Green n’ Lean vann Garant Ekostjärna 2014 på Ekogalan i Stockholm 30 januari. http://news.cision.com/se/axfood/r/garant-ekostjarna-2014-till-green-n-lean,c9528262
Smakrik, vegetarisk, ekologisk och näringsriktig mat efterfrågas alltmer av hälso- och miljömedvetna konsumenter.
SvaraRaderaGreen n Lean presenterar den nya generationen vegetarisk (vegan) mat med unika näringsegenskaper och som tillmötesgår de hårdare kraven på ett hälsolivsmedel som passar alla konsumenter - inte bara vegetarianer.
www.youtube.com/watch?v=MLLfaZvhqKs
Green n’ Lean vann Garant Ekostjärna 2014 på Ekogalan i Stockholm 30 januari.
http://news.cision.com/se/axfood/r/garant-ekostjarna-2014-till-green-n-lean,c9528262